Post by sestcondegili on Mar 9, 2022 14:11:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Cooking: Chef Fever Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Cooking: Chef Fever Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj vairāk dārgakmeņu ▞▞▞
▞▞▞ My Cooking: Chef Fever Games 2022 version ▞▞▞
Ļoti jauka spēle un ļoti interesē spēlēt, bet ļoti grūti tajā iegūt dimantus
Nevar sasniegt 15. līmeni. Pārāk ātri tiek gatavoti ēdieni klientiem. Pretējā gadījumā, ja jūs varētu palēnināt vairāk laika vai kaut ko es varētu turpināt. Esmu noguris pēc tam, kad pēc 7 mēģinājumiem esmu noguris.
Tāpat kā citās ēdiena gatavošanas spēlēs, tas nonāk līdz tādam līmenim, ka JĀLIETO BOOSTERI (klienti, kuri izmanto lēnāku un atjauninātu aprīkojumu/ēdienu, nemaksā pietiekami daudz)! Turklāt NAV IEMESLA, KĀPĒC nevajadzēja pabeigt pēdējo pilsētas restorānu, kad jūs darījāt pārējo! Apnicis gaidīt atjauninājumu. 2 zvaigznes par "ok" grafiku.
My Cooking: Chef Fever Games Arcade wxr
Jautra spēle, taču uzdevumi tiek atkārtoti ielādēti, nedodot jums atlīdzību, un dažos līmeņos klientu skaits ir ierobežots, un jums ir jāizmanto jauda, lai padarītu līmeni iespējamu, piemēram, ja man ir 12 klienti un jāpagatavo 20 ēdieni, spēle man dos tikai 19 ēdienus. no šiem klientiem, un, ja jūs jautājat nē, viņi neaizgāja un kļuva sarūgtināti
šī spēle ir ļoti laba👌 un šī spēle ir ļoti vienkārša 😌Man šī spēle tik ļoti patīk 🤩😘 tāpēc, lūdzu, instalējiet šo spēli un izbaudiet. tāpēc lūdzu like 👇🤗😍😘😗😚😙 byy 👋😘😘😍😘😍
Lieliska spēle, bet es uzskatu, ka viņi izsūc no jums naudu, tiklīdz jūs nokļūstat pēdējās spēlēs katrā restorānā, ir gandrīz neiespējami, ja vien nemaksājat par papildu cilvēkiem.
Tas mani pastāvīgi atgriež iepriekš sasniegtos līmeņos. Ne tikai daži līmeņi, tas pārceļ mani atpakaļ uz iepriekš apkalpoto kafejnīcu/restorānu. Tas notiek katru dienu. Vienkārši ienīstu šo spēli tagad, kad esat zaudējis visu progresu 2 dienas pēc kārtas. To atinstalējot.
Papildus visām reklāmām, kas jums būs jāskatās, ir piespiedu reklāmas, lai turpinātu spēli; šī ir automātiska viena zvaigzne.
My Cooking: Chef Fever Games Arkadne igre yxmm
Tā ir ļoti interesanta spēle.. Bet tas mani arī sarūgtina.. Tagad picas 16. līmenis vēl neatveras... Tiek ielādēts un netiek atvērts. Lūdzu, izstrādājiet to.
jautri un aizraujoši
Nav problēmu, paldies, ka salabojāt spēli manā vietā 😍😍😍😍😘😊😊 tagad daudz labāk nekā iepriekš, lai jums jauka diena, man likās, ka tu teici, ka esi salabojis, bet es atgriezos pie sākuma, lūdzu, izlabojiet to 😤😡😡😡😠 😠
Ikdienas uzdevums nedarbojas pareizi, nesaņemu nekādu atlīdzību, kā es to darīju iepriekš, un mani apkrāpa līmeņos, kurus esmu nokārtojis, veiciet atjauninājumu, lūdzu, man patīk spēlēt šo spēli, bet tai ir savstarpēja problēma, lūdzu, labojiet
Man ļoti patika šī spēle, bet es iestrēgu Japānā. Atinstalēta. Tā ir laba spēle no paša sākuma, taču tagad tā ir nomākta. Man ir jāatkārto viens un tas pats līmenis tūkstošiem reižu dienā un jāturpina arī nākamajā dienā pat pēc dārgakmeņu un pastiprinājuma izmantošanas. Es atjaunināju un nekas joprojām nenotika.
Patiesībā neesmu spēlējis, bet pirmajā mēģinājumā es pamanīju spēlē drukas kļūdu. Tas bija 3. vai 4. pamācībā, mācoties gatavot nākamo recepti. "Tagad pāriesim pie citiem ēdieniem!"
Šī spēle ir paredzēta tikai reklāmas nolūkiem. Tieši 19. līmenis Viņiem ir izdevies pieveikt kaut kādu intrigu un ieraudzīt reklāmu, ko viņi ievieto, pirms mēs varam pāriet uz nākamo līmeni.
Man patīk spēlēt spēli, bet tā pārāk bieži izslēdzas. Esmu tik daudz reižu zaudējis dzīvības un uzlabojumus.
Pat pēc tam, kad esmu guvis labus panākumus spēlē, tas mani turpina vilkt atpakaļ, kāpēc? Tas ir tik kaitinoši
Kad tu atjaunināsi??? Es pabeidzu visus līmeņus visās vietās. Es spēlēju katru dienu. Tagad es vienkārši esmu šeit un neapmierināti gaidu, kad būs pieejamas jaunās atrašanās vietas. Lūk, cik ļoti es mīlu šo spēli! Lūdzu, JAU ATJAUNINĀT!
Man ļoti patīk šī spēle, bet iemesls, kāpēc es piešķiru 3 zvaigznīšu iemeslu, pašlaik esmu saldējums, 23. līmenis un vairāk, lai gan es atjauninu visas lietas un neļāvu nevienam klientam trakot, es joprojām nevaru pabeigt spēli. līmenī.
Lieliska spēle, bet es tagad atinstalēju, jo pārāk maz laika un nav naudas
Es tikko veicu pirkumu un nesaņēmu savus dārgakmeņus vai citas lietas. Nauda tika izņemta no mana konta, bet bez atlīdzības.
Laba spēle, tikai neliela kļūme, kur jāsāk no sākuma, ja nepierakstās ar facebook
Labi, spēle jauka ir ļoti patīkama, bet es devu 3 zvaigznītes, tā dažreiz sastingst pārāk daudz, tā vienkārši aizvērsies un aizvedīs mani uz sākuma ekrānu planšetdatorā ir kaitinoša, jo tas ir ļoti relaksējošs.... nopūta… Neatstājiet atsauksmes par spēlēm, bet es tiešām šo, vēlos, lai tajā nebūtu kļūdu.....Es atinstalēju pārāk daudz kļūdu.... kaitinošas spēles būtu lieliski bez kļūdām
atšķirībā no citām gatavošanas spēlēm, ja nepērkat pastiprinātājus, progresa dēļ jūs nesaņemat ķieģeļu sienas. Esmu lejupielādējis pusduci no šiem, šis ir vienīgais, ko ir vērts spēlēt
Minha Cozinha Arcade rktd
Man patika spēlēt šo spēli, bet es pierakstos Facebook, lai saglabātu savu progresu, un 3 dienās tas zaudēja manu progresu, un es gandrīz biju pabeidzis savu otro restorānu.
Man patīk spēle, bet tā ir pārāk ātra, bet man tā patīk tik 5 zvaigznes
Es jau uzvarēju visā restorānā, bet es biju iestrēdzis 3. Itālijas restorānā, un tur bija rakstīts "drīzumā". lūdzu atveriet to. šī spēle ir tik jautra!! un uzvarēt bija viegli.
Katru reizi, kad es sasniedzu pēdējo zemi. Spēles restartēšana. Tas ir ļoti kaitinoši un kaitinoši. Un tomēr nekādas atbildes no jums. Ļoti neapmierinoša.
ļoti jautri un aizraujoši
Nepērkot preces, jūs nevarat uzvarēt šajā spēlē. Tas piedāvā reklāmu alternatīvas, taču pat ar to nepietiek, lai uzvarētu. Visdīvainākais ir tas, ka tad, kad jūs labi apgūstat kombinācijas, spēle galu galā pārstās jums dot klientus un jūs zaudēsit.
Ļoti nepareizas gramatikas konstrukcijas. Spēles kļūst kaitinošas un nevajadzīgi smagas. Patiesībā es tagad atinstalēju!!
tas ir ideāls, bet tas lēnām atveras, kad sākat
Flippy Knife Action qujr
Pārāk daudz sasalst! Viss ēdiens ir sadedzināts! Lūdzu, labojiet šo spēli.
tā ir laba spēle, bet, kad esat ātrāks par pašu spēli, tai ir tendence palēnināt un izslēgties...
Šī spēle smird! Es to atinstalēju. Spēles laikā tiek parādīts uzraksts "TURPINĀT", līdz brīdim, kad noklikšķināt uz tā, lai turpinātu spēli, jūsu laiks ir beidzies. Vienīgais veids, kā tikt tam cauri, ir IEGĀDĀT paaugstinājumus!! ATKĀP!
tā ir jauka spēle, bet mums ir mazāk laika
Ļoti tuvu šīs spēles atinstalēšanai, es to izbaudīju, taču tagad tā turpina sasalst un nekad netiek saglabāta, tāpēc es iegādājos vairākas ēdiena gatavošanas iekārtas un tad man tas ir jāiegādājas vēlreiz. Turklāt es esmu pieteicies Facebook, tāpēc vai man noteikti vajadzētu saglabāt līmeni?
Lai sāktu spēli, ir rakstīts, ka pieskarieties steiku namam, lai iekļūtu. Kad es pieskāros steiku namiņam, nekas nenotika. Nevar piekļūt, lai spēlētu šo spēli.
Sveiki, man burtiski ir tāda pati problēma katru reizi, kad izeju no spēles, tā sākas no jauna, es burtiski nevaru iegūt 22. līmeni brokastu sadaļā, tik kaitinoši