Post by sestcondegili on Mar 9, 2022 14:20:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ فلش کارتهای انکی دروید ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ فلش کارتهای انکی دروید IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ منبع اشکال کد تقلب ▞▞▞
▞▞▞ فلش کارتهای انکی دروید 2022 version ▞▞▞
برنامه خوبیه برای یه فلش کارت همه چیز را داره و عالیه ممنون از برنامه خوبتون و اینکه یکم حوصله داشته باشید همه میگین بلد نیستید خب خوبه راهنما داره 😐 و اینکه یکم دقت کنید خوبه میگین برنامه عالیه 1 ستاره میدید😂😐🤦♀️خلاصه عالیه نصب کنید کنید
Anki یک نجات دهنده برای همه دانش آموزان جدی است، و داشتن یک برنامه اندروید رایگان بسیار سخاوتمندانه است! شما می توانید به صورت آفلاین مطالعه کنید ... هر کجا که هستید! استفاده عالی از زمان در غیر این صورت به طور غیرمولد در رسانه های اجتماعی یا بازی ها صرف می شود. با تشکر از همه شما برای زحمات شما با Ankidroid! من یک پیشنهاد کوچک دارم: گزینه ای برای اجرای برجسته سازی رنگ، مانند روی دسکتاپ، ایجاد کنید. در حال حاضر باید آن را کدنویسی کنم و نمی توانم رنگ ها را ببینم ... این کار ویرایش کارت ها را آسان تر می کند ، مخصوصاً برای فیناتیک های رنگی مانند من.
این برنامه تقریباً کامل است، اما دارای برخی مشکلات جزئی و نقاط بهبود است. مشکلات: هنگامی که یک دکمه سبک سفارشی را اضافه می کنید، امکان حذف یا تغییر آن وجود ندارد. پیشرفتها: یک کارت "سه طرفه" عالی خواهد بود اگر ترتیب طرف کارت بهصورت تصادفی ظاهر شود عالی است. از نیاز به ایجاد یک کارت برای به خاطر سپردن کلمه و دیگری برای تولید کلمه جلوگیری می کند. منوی سریع برای افزودن سبک به متن بدون رفتن به بخش ویرایش نیز عالی خواهد بود.
این ورژن کار نمیکنه؟ چرا درستش کنید .....................................
عالی طریقه ساخت فایل سوالهارو بلد نیستم از طرفی یه اشکال داره اگه میشد مثلا بگید از چه سوالی بپرسید بشی خیلی خوب بود.
من این برنامه را بسیار دوست دارم و هر برنامه دیگری مانند این باشد زیرا عاشق انگلیسی بسیار متشکرم
در کل به نظر من این برنامه بسیار مفید است. یکی از مواردی که مایلم اجرا شود، گزینه داشتن پاورقی است. منظورم این است که هنگام استفاده از متن به گفتار، متن نشان داده شده روی کارت را با صدای بلند می خواند و سپس پاسخ را با صدای بلند می خواند. کاری که میخواهم انجام دهم این است که یک یادداشت به پاسخ اضافه کنم، اما نگذارم پاورقی با صدای بلند خوانده شود. من یک عرشه واژگان دارم و می خواهم از کلمه در یک مثال استفاده کنم. من ترجیح می دهم که فقط تعریف با صدای بلند خوانده شود و نه مثال.
من نمیتوانم به درستی همگامسازی کنم، حتی وقتی همه چیز را از anki web، از دروید و از ویندوز anki حذف کردهام. میخواستم از نو شروع کنی حتی وقتی از شما میخواهم دانلود کنید و از anki web بازنویسی کنید، ناگهان حجم زیادی از اطلاعات بارگذاری میشود که در نهایت همگامسازی نمیشود، در عوض فقط مشکل ایجاد میکند.
عالییییی
خیلی برنامه ی خوبیه
سلام thx برای نرم افزار عالی چگونه متن فلش کارت را برجسته کنیم؟
مرتباً فلش کارتها را گم کنید که در هنگام مطالعه برای چیزی دردناک است.
بهترین برنامه فلش کارت! قطعا 5 ستاره! منتظر آپدیت جدید هستم 👍 ضمناً می توانید کمی رابط کاربری را اصلاح کنید؟ فکر میکنم در Google Groups شما دیدم که شخصی میتواند در پروژه باشد. به هر حال، اگر تصمیم دارید رابط کاربری مدرن تری بسازید، من کاملاً از شما حمایت می کنم، حتی اگر این برنامه را کمی ساده تر کند. مثل همیشه، به کار خوب ادامه دهید، شما بیش از شگفت انگیز هستید!
Line Color 3D Casual mvv
من از برنامه شما استفاده کردم و برای خودم یک پایگاه داده بسیار بزرگ از کارت ها ساختم. ناگهان دیگر نتوانستم به آن دسترسی داشته باشم و به من اطلاع داده شد که از گزینه های بررسی پایگاه داده، گرفتن نسخه پشتیبان و غیره استفاده کنم. با این حال، هیچ چیز کار نمی کند و ساعت ها و ساعات کار در حال حاضر از بین رفته است ... چگونه می توانم اطلاعات خود را دریافت کنم. کارت های برگشتی من بیشتر از همه ناامید و عصبانی هستم.
باید راهی برای انتخاب بین مطالعه کارتهای معکوس، فقط کارتهای غیر معکوس یا هر دو وجود داشته باشد. در حال حاضر شما باید یک عرشه فیلتر شده بسازید و یک دستور را تایپ کنید (که حتی اگر نام عرشه بیش از 2 کلمه باشد کار نمی کند)، و راهی برای مطالعه کارت های غیر معکوس وجود ندارد. برای هر دسته باید یک گزینه ساده برای انتخاب بین مطالعه منظم، معکوس یا هر دو وجود داشته باشد. جای تعجب است که چنین ویژگی مفید ساده ای در یک برنامه فلش کارت وجود ندارد.برای اولین بار در مورد اینکه چگونه نمیتوانید یک پشته وارد شده را به کارت 1 بازنشانی کنید، برای اولین بار با من تماس گرفته شده است. میخواهم توضیح دهم که اگر دوباره زمانبندی کنم، فقط میتوانم راهی برای انجام آن یک کارت در هر بار پیدا کنم. این برای 6000 کارت واقعی نیست. دستورالعمل پیوند وب سایت مشکل تنها یک کارت را در یک زمان اصلاح نمی کند.
من آنکی را دوست دارم. فقط ای کاش می توانستید هر زمان که بخواهید یک کارت را مرور کنید و نه زمانی که برنامه فکر می کند باید این کار را انجام دهید. الگوریتم تکرار فاصله دار واقعاً گاهی اوقات غیر ضروری است. مخصوصا برای مطالعه لحظه آخری.
من فقط 1 عرشه با حدود 150 کارت در ankiweb دارم، اما همگام سازی برنامه اندروید برای همیشه طول می کشد. نمی دانم چرا اما، بیش از 10-20 هزار فایل رسانه ای در حال دانلود است و سپس خطا می دهد. خیلی عجیب.
این برنامه تلنگر زدن یادداشت ها در یک عرشه را آسان نمی کند تا بتوانید از هر دو طرف یاد بگیرید. ویژگی های بسیار زیادی دارد، اما فاقد عملکرد اولیه و ویژگی های کاربر پسند است. I Edit: در پاسخ به توسعه دهنده، امیدوارم آنها متوجه شوند که دو چیز می تواند همزمان درست باشد. برنامه های دیگر به سادگی دکمه ای برای چرخاندن عرشه در شروع جلسه دارند. آنچه شما توضیح دادید گیج کننده و بیش از حد پیچیده است. توجه: پاسخ آنها به گونه ای ویرایش شده است که توهین هایی که به من شده است حذف شود
تکرار فاصله دار عالی است. Anki در کل یک مفهوم عالی است. اما چرا نمیتوانم کارتهای جدید را به یک دسته موجود در برنامه اضافه کنم؟ به نظر می رسد این یک نظارت گسترده است، آنها ویژگی های خوب دیگری نیز دارند
خیلی ضعیف
سخته کار کردن باهاش ولی خوبه
کمی شرم آور است که برای فلش کارت های ژاپنی انتخاب کم است و فقط برای JLPT، بدون کلمه یا عبارت، بی فایده است، ممنون .
AnkiDroid Flashcards Education gpq
این برنامه در نوع خود است و من آن را دوست دارم، اما پس از به روز رسانی به اندروید 11، قادر به ذخیره تصاویر بریده شده نیست. لطفا مشکل را برطرف کنید.
بیان هم داره؟
به نظر من این برنامه بسیار مفید است، اما این دومین بار است که با مشکلی مواجه میشوم که نمیتوانم به دکهایم دسترسی داشته باشم و پیام «دایرکتوری ankidroid غیرقابل دسترسی است» دریافت میکنم.
برنامه خیلی عالیه برای حفظ همه چیز
برنامه فوق العاده عالی (و باطن وب فوق العاده سخاوتمندانه)! این روش مطالعه را به طور کامل تغییر می دهد. همگام سازی بین همه پلتفرم ها باورنکردنی است و تمرکز بر روی مواد را به جای صرف زمان برای به دست آوردن تدارکات صحیح بسیار آسان تر می کند. به عنوان یک کاربر در ویندوز، مک، لینوکس و اندروید، داشتن یک گزینه برای همه چیز عالی است. برنامه مرتب است و همگام سازی مزاحم نیست. به هر کسی که یک زبان جدید را مطالعه می کند توصیه کنید.
برنامه شگفت انگیز ... وقتی کار می کرد ... دیگر نمی توانم از آن استفاده کنم و نیمی از کارت هایم از روی عرشه هایم ناپدید شده اند ... من واقعاً ناامید هستم زیرا به تیم پیام دادم اما ندارم بازگشت از یک هفته (btw، متاسفم برای انگلیسی من) به هر حال، اگر برای شما مفید باشد، راه عالی برای یادگیری لغات است
این یک برنامه بسیار خوب است به خصوص برای دانش آموزانی مانند من. این یک برنامه خوب برای حفظ اصطلاحات و فقط مطالعه است. یک توصیه کوچک این است که برای تأکید بر جزئیات مهم، گزینههایی برای رنگهای فونت و/یا قالبها (پررنگ، ایتالیک، زیرخط) روی متن خود اضافه کنید. به این ترتیب، میتواند به افراد بیشتری (مثل من) که میخواهند در بازبینها/کارتهایشان بیشتر باشند، کمک کند. این همه، از شما برای آوردن چنین برنامه عالی تشکر می کنم!
AnkiDroid Flashcards Švietimas lyo
عالیه😍😍😍😍😍
AnkiDroid Flashcards Education kxa
این بهترین برنامه srs است که مطمئناً وجود دارد، اما هنوز هم نقص هایی دارد. ای کاش برنامه کاربرپسندتر بود. اخیراً چند مشکل همگامسازی داشتم و متوجه شدم که زمان تخمینی برای دکها به طور ناگهانی دیگر کار نمیکند. همیشه در 0 دقیقه است. نمی دانم چرا این اتفاق افتاد اما کمی اذیتم کرد.
نمی توانم آموزش را بشنویم ترومپت پسزمینه، راوی آرام را غرق میکند. نیازی به موسیقی روحی ندارید
AnkiDroid Flashcards Education gpq
سلام بگید این برنامه کلمات انگلیسی لطفا بگویید اگر بله در کدام قسمت برنامه هست ؟ منظورم ضبط صدای خودمون برای کلمات نیست، منظورم اینه که وقتی کلمه انگلیسی ذخیره میشه به صورت خودکار استفاده از کلمه رو انجام میده؟
تقریباً کامل است. گزینه هایی برای سوالات چند گزینه ای اضافه کنید. متشکرم
مشکل در آپدیت جدید دچار مشکل شده، امیدوارم سریعتر به همون روال قبل از برگرده و بدون مشکل ازش استفاده بشه.
چگونه نسخه ویندوز رو با نسخه رو گوشی همگام سازی کنم؟؟ مشکلی که محیط نسخه ویندوزش کاملا فرق داره با محیط اندرویدش و اصلا با هم هماهنگ نمیشن.
برنامه حتی برای من باز نمی شود. مدام درخواست دسترسی به عکسهایم را میکرد که من آن را دادم. سپس برنامه از کار افتاد. واقعا در برنامه ناامید شده است. اگر می توانستم به آن یک ستاره می دادم.
یاشاسین تراختور
این برنامه به طور قابل توجهی کندتر از برنامه ios Anki همگام می شود.
فوقالعاده است
خیلی عالی واقعا محشره حتما نصب کنید
من الان 2 ماهه دارم ازش استفاده میکنم یک مشکل عمده وجود دارد، همگام سازی آن است. اتصال اینترنت من خوب است اما هنوز نمی توانم کارتم را همگام کنم و واقعاً خسته کننده است. امیدوارم هر چه زودتر به موضوع رسیدگی کنید.
nic
به محض اینکه وارد تنظیمات می شوم و تنظیمات را دستکاری می کنم، برنامه کار نمی کند و خطای دایرکتوری می دهد. من نمی دانم چرا چنین چیزی رخ می دهد. با این وجود، اگر برنامه به درستی کار کند، ویژگی های بسیار خوبی دارد.
سعی کردم حذفش کنم، دوباره نصبش کنم و تمام مجوزهایم را چک کردم، اما باز هم اصلا کار نمی کند. من واقعاً ناامید شدم، این قبلاً یک برنامه عالی بود. الان حتی نمی توانم از آن استفاده کنم زیرا بلافاصله بعد از تلاش برای اضافه کردن کارت اول خراب می شود و من از یک گوشی کاملاً جدید سامسونگ استفاده می کنم بنابراین نمی دانم چرا کار نمی کند. کسی میتونه کمکم کنه یا درستش کنه؟؟؟ من واقعاً دلم برای استفاده از این برنامه تنگ شده است. من مجبور شده ام از برنامه های دیگری استفاده کنم که واقعاً کار می کنند، اما می خواهم آنکی خود را برگردانم
چرا یهو همه لغتها پاک شدن